تبلیغات
سدژ ؛ سایت تخصصی شهرستان خمینی شهر - سده - جایگاه ویژه خمینی شهر در تولید آجیل کشور
هموطن گرامی، به سایت سدژ، سایت مردم شهیدپرور شهرستان خمینی شهر خوش آمدید. تمام تلاش دست اندرکاران سایت سدژ اینست که خمینی شهر را آنگونه که هست به جهانیان بشناساند، نه کمتر نه بیشتر. امیدواریم بتوانیم اخبار، اطلاعات و مطالب مورد نیاز شما را در اختیارتان قرار دهیم. این سایت با آدرس سده دات آی آر قابل دسترسی می باشد: sede.ir منتظر انتقادات و پیشنهادات سازنده شما گرامیان هستیم. سایت سدژ، سایت هر خمینی شهری

رئیس اداره صنعت، معدن تجارت شهرستان خمینی شهر گفت: در خمینی‌شهر ۴ واحد تولید نخود و نخودچی وجود دارد که به مدت ۸ ماه از سال روزانه بیش از ۴ تن نخودچی تولید می‌کنند و میزان تولید سالانه آن‌ها به بیش از ۹۶۰ تن می‌رسد.

اسماعیل نادری با اشاره به موقعیت ویژه خمینی‌شهر از نظر بالاترین میزان تولید آجیل در استان اصفهان و رتبه یک تا 3 کشوری در تولید نخود و نخودچی در رقابت با مشهد و تبریز اظهار داشت: با توجه به وجود بیش از 44 واحد تولید آجیل در شهرستان و اشتغال‌زایی مستقیم 115 نفر در این زمینه لازم است تا با تسریع در عملیات شهرک صنایع غذایی خمینی‌شهر این تولید را افزایش دهیم.

به گزارش سدژ از تسنیم وی افزود: خمینی‌شهر با داشتن 115 واحد تولید نخود و نخودچی در سال 1340 رتبه نخست کشور را داشت در حالی که تعداد تولید کنندگان نخود و نخودچی این شهرستان که سوغات این شهرستان نیز محسوب می‌شود در سال 1393 به 4 واحد کاهش یافته است.

رئیس اداره صنعت معدن تجارت شهرستان خمینی‌شهر بیان کرد: در خمینی‌شهر 4 واحد تولید نخود و نخودچی وجود دارد که به مدت 8 ماه از سال روزانه بیش از 4 تن نخودچی تولید می‌کنند و میزان تولید سالانه آن‌ها به بیش از 960 تن می‌رسد.

وی تصریح کرد: این شهرستان هم چنین با داشتن 3 واحد صنعتی بزرگ تولید برنجک بیش از 300 تن برنجک در سال روانه بازار می‌کند و بیشتر محصولات خام این تولیدات از استان‌های دیگر از جمله کرمان وارد شهرستان می‌شود.

نادری تصریح کرد: تولید کنندگان این شهرستان نخود و نخودچی را با روش خاصی به دست می‌آورند که منحصر به فرد و مخصوص این شهرستان است در این روش سنتی میزان تولید نسبت به روش‌های صنعتی بسیار کم است.

وی خاطرنشان کرد: آجیل این  شهرستان با رشد 20 درصدی نسبت به سال قبل به استان‌های تهران، گیلان، گلستان، مازندران و دیگر استان‌های کشور ارسال می‌شود.

رئیس اداره صنعت معدن تجارت شهرستان خمینی‌شهر گفت: امسال در کل تولید آجیل در شهرستان 7 درصد نسبت به سال قبل در افزایش قیمت داشته است.

وی بیان کرد: در این بین قیمت تخمه ژاپنی نسبت به سال قبل 40 درصد، فندق به میزان 50 درصد افزایش قیمت داشته و پسته، تخمه آفتابگردان افزایش قیمت نداشته و نخود و نخودچی 2.5 درصد کاهش قیمت داشته است، در خمینی‌شهر قیمت آجیل نسبت به شهرهای دیگر استان ارزان‌تر است.

نادری اظهار داشت: 55 درصد نخود و نخودچی این شهرستان در شمال کشور به مصرف می‌رسد و 250 تن از 400 تن بقیه محصولات شهرستان به اقصی نقاط مختلف ایران فرستاده می‌شود.

وی افزود: کلنگ شهرک صنایع غذایی خمینی‌شهر در سال 1383 در زمینی به مساحت 50 هکتار به زمین خورد اما متاسفانه به دلیل عدم تامین بودجه و فراهم نبودن زیرساخت‌ها این شهرک افتتاح نشد.

رئیس اداره صنعت معدن تجارت شهرستان خمینی‌شهر بیان کرد: البته تاکنون بعضی از این زیرساخت‌ها فراهم شده و مسئولان قول تأمین اعتبار و فراهم کردن زیرساخت‌ها را تا سال آینده داده‌اند که اگر شهرک افتتاح شود، برای 2 هزار نفر اشتغال‌زایی مستقیم و 6 هزار نفر اشتغال‌زایی غیر مستقیم داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: در این شهرک که اکنون نزدیک به 100 واحد آن آماده واگذاری بوده و تا کنون بیش از100 نفر ثبت‌نام کرده‌اند و 15 نفر آنان از طرف اداره بازرگانی تایید شده‌اند، در این شهرک علاوه بر واحدهای تولیدی واحدهای بسته‌بندی نیز دایرهستند تا نیاز شهرک برطرف شود.

نادری گفت: راه‌اندازی این شهرک می‌تواند علاوه بر افزایش تولید، صادرات را نیز رونق دهد، در سال‌های گذشته به کشورهایی از جمله عراق آجیل صادر می‌کردیم که به دلیل ناامنی در این کشور صادرات قطع شده است.



طبقه بندی: اخبار خمینی شهر، 
برچسب ها: تولید نخودچی، تولید آجیل، خمینی شهر، اسماعیل نادری، سدژ، سایت سدژ، سایت خمینی شهر،
ارسال توسط آقای عموشاهی
آخرین مطالب